facebook tracking
Avdelning

Försäljning

Connect

Om Förebygg

Förebygg skapades ur idén om att alla ska ha råd med en tryggare vardag. En av våra produkter har vunnit det ärofyllda och världsetablerade Barclays Bank ”Take One Small Step” innovationspriset för bästa uppfinning.

Jobbet

Vi söker nu tjänsteförmedlare som vill vara med och bidra till goda resultat och en trevlig stämning. På kontoret ett stenkast från Liljeholmen är vi ca 25 medarbetare som jobbar tillsammans i en trivsam miljö där alla tar eget ansvar för att nå sina mål. Vi arbetar måndag till fredag dagtid. Vi tillämpar fast lön plus provision. I arbetet kontaktar du kunder via telefon och förmedlar våra tjänster inom vardagssäkerhet ett arbete som kräver att man är lyhörd och tålmodig.

Profil

Vi söker dig som är ansvarsfull och van att leverera goda resultat. Du trivs i samspel med andra och jobbar även bra självständigt. Du är bekväm med kundkontakt via telefon och räds inte de svårigheter du ställs. Du är målmedveten och ger dig inte trots motgångar. Tidigare erfarenhet av försäljning är inget krav då vi står för både produkt- och säljutbildning.

Placering: Stockholm

Tillträde: enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid tillsvidare

Rekrytering sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi välkomnar mångsidighet i alla former oavsett ålder, kön och bakgrund.

Läs mer om Förebygg på www.förebygg.com

Arbetsplats & kultur

 

Förebygg är ett företag med enormt framgångstänk och präglas av härliga individer som alla vill utvecklas. För oss är det viktigt att du ska  trivas och verkligen vilja gå till jobbet varje morgon, just därför gör vi allt för att ge dig rätt förutsättningar och utvecklingsmöjligheter. Vi söker efter dig som är driven och vill utvecklas med likasinnade kollegor.

 


Torshamnsgatan 35
164 40 Kista Vägbeskrivning rekrytering@forebygg.com

Cyprus

Kitiou
8820 Poli Crysochous Vägbeskrivning rekrytering@forebygg.com

Gran Canaria

Avenida de Galdar
35100 San Bartolomé de Tirajana Vägbeskrivning

Stockholm

Kista
164 53 Stockholm Vägbeskrivning

Stockholm - Östermalm

Östermalm
114 31 Stockholm Vägbeskrivning

Varberg

Träslövsvägen 60
432 43 Varberg Vägbeskrivning

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor